Det kan du lave med dine børn indenfor

Det er efterhånden mørkt udenfor det meste af døgnet, og nu er kulden for alvor også kommet til Danmark. Derfor er det oplagt at holde sig inden døre, og nyde hinandens selskab, mens tænderne ikke bare klaprer derudad. Heldigvis er der masser af aktiviteter for dig, der holder mest af at lave aktiviteter indenfor, også selvom du har børn. Herunder er der samlet nogle gode tips og ideer til, hvad du kan lave indenfor med dine børn. Vi har sørget for at finde nogle ting, som du kan lave inden for hjemmets fire vægge.

Opret et kreahjørne

Langt de fleste børn holder af at bruge hænderne på den ene eller den anden måde. Det kan være med et kreahjørne, et kreativt frirum for de små. Det kan være med tegning, perler, garn eller noget helt fjerde. Mulighederne er faktisk uendelige, for det er kun fantasien, der sætter grænser. Så overrask dine børn med en kreativ stund eller hør dem ad, hvad de er mest til, så du kan sætte det helt perfekt op til dem. Måske det kræver en mindre tur ud at handle efter forsyninger, eller måske har du allerede alt, hvad du skal bruge.

Lav en skøn spadag

Det kan være sjovt og skønt både for børnene og dig selv at geare lidt ned. Her kan en spadag virkelig være en god idé. Det kan være alt lige fra fodbad og ansigtmasker til at fylde karbadet og lade de små bløde godt ud i vandet. Mange har i dag også en massagestol i hjemmet, så lad hele familien få sig en god tur. Massagestole kan i dag fås i et stort udvalg af størrelser. Find en god massagestol her, så hele familien kan få en dejlig og givende wellness dag derhjemme.

Få sorteret og ryddet ud

Ja, det lyder ikke umiddelbart særlig hyggeligt og samlende sådan at få ryddet op og ud. Men hvad bedre at tage sig til, når der ikke er særligt meget lys at få ryddet godt ud i alle hjørner. Det behøver ikke at være en sur pligt-aktivitet, men kan i stedet gøres til en sjov og hyggelig måde at være sammen på. Så står hjemmet bare helt klar til en vintertid med julegaver, pynt og andet hygge, der fylder huset op. Så saml familien om en anderledes hyggestund derhjemme, og få klaret det værste i fællesskab – så er det hele bare lidt sjovere.