Hav en god aftendate med din partner

Når børnene er lagt i seng, og roen er faldet over hjemmet, så er det perfekte tidspunkt til en hyggelig alenetid kommet. Hvorfor så ikke arrangere lidt på forhånd, så man bare kan koncentrere sig om tiden sammen. Det behøver ikke at kræve hverken det store af dig eller din partner at kunne hygge sig sammen, så nogle gange kan det være de mindste ting, der kan gøre forskellen. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvad du skal tænke på, hvis du vil arrangere en anderledes og hyggelig aften sammen med din udkårne.

Lidt pynt

Det er ikke, fordi du skal ud at købe dig helt fattig i pynt. Hverken de store guirlander eller lignende kan gøre den store forskel. Her er det især stearinlys, friske blomster og måske endda balloner, der kan gøre forskellen. Bare det, at du viser, at du har forberedt dig på aftenen, kan virkelig gøre den helt store forskel for din partner. Så en hurtig tur i det lokale supermarked kan altså sagtens købe dig til at sætte den rigtige stemning. Hvis du ikke har tid til at handle, så kan det være, at I har lidt godt i gemmerne, som kan trækkes frem og sættes pænt og hyggeligt op.

En god flaske vin

Når man skal sidde og have lidt alenetid, så kan en god flaske rødvin gøre den store forskel. Så er det bare at trække proppen op ad flasken og nyde de dybe, mørke dråber. Måske du allerede har en i gemmerne, men hvis ikke, så kan vi virkelig anbefale Côtes du Rhône, Jules Rochebonne 2019. Den lækre vin er kraftfuld og dyb i smagen, og så er den fyldt med lækre dråber, som bare indbyder til snak og hygge. Den kan købes på jyskvin og leveres til dig lynhurtigt, så du kan få fat i de læskende dråber.

Sæt snakken i gang

Det er vigtigt at have noget at snakke om på sådan en aften. Hvis du ikke lige har forberedt et emne, eller I sammen har planlagt noget, der skal vendes, så kan et kortspil være godt. Her er der ikke tale om Fisk eller Vandfald, men i stedet med spillekort, der ligger op til gode og dybe samtaler. Samtalekort er yderst godt til at starte en snak om emner, man ikke lige får vendt i hverdagen. Så det er bare at finde det helt rette spil for jer på nettet.